Katselet mobiililaitteille optimoitua versiota, mutta et näytä käyttävän mobiililaitetta. Klikkaa tästä jos haluat siirtyä normaalille sivustolle.
Palvelut

Puun kaadot suoritetaan joko suorakaatona tai tarvittaessa kiipeilytekniikalla jolloin kalliita nostureita ei tarvita. Kuntotutkimukset tehdään pääasiassa silmämääräisesti ja arvion tueksi puu voidaan tutkia mikroporalla sitä vahingoittamatta.
 
Kantojyrsinnässä käytettävä kone tarvitsee vain noin 1,2 metrin levyisen aukon ja koneen pintaoaine on sama kuin kävelisi nurmikolla. 
 
Klapien teossa meillä on käytettävissä pienempi polttomoottorikone, jonka saa ahtaista porteista esimerkiksi takapihalle ja väljemmillä pihoilla käytämme auton perässä vedettävää polttomoottori halkojaa kuljettimella varustettuna.
 
Pihapuun poistot, oksien haketus, klapien teko, kantojyrsintä ja puiden hoitoleikkaukset oikeuttavat kotitalousvähennykseen (40 %), jonka saat vain tilaamalla työn yritykseltä jolla on asiat kunnossa! Meillä ne ovat ja työstämme saat kotitalousvähennyksen!
 
Kotitalousvähennyksen omavastuu on 100€.
 
Näin lasket kotitalousvähennyksen: (esim. työn verollinen hinta 300€)
((300€ * 0,50) - 100€) = 20€ <--verohyötysi on 20€

PUUN KAADOT, KANTOJYRSINTÄ JA HOITOLEIKKAUKSET:

MYRSKYPUIDEN RAIVAUKSET JA METSÄNHOITOTYÖT:


Metsätyö T. Koponen Oy, Iiksenvaarantie 33, 80260 Joensuu, Puh. 050 3727 483

  näytä normaaliversio » Ylös